ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между Parfumite.eu от една страна и потребителите на електронния (интернет) магазин. Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на Parfumite.eu се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни които предоставяте на Parfumite.euще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и предоставяне на информация за движението на вашатапоръчка.Parfumite.euВи гарантира,че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за цели различни от гореупоменатите.

ПОРЪЧКА                                                                                                                                  

Можете да поръчате от Parfumite.eu24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени телефона за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.
Правилно попълнената и изпратена чрез имейл или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за покупка с продаващата страна.
Самият договор за покупка е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. Всички артикули са с предварително начислено ДДС.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:
1. Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;
2. Погрешен телефон за връзка с клиента.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж (при получаване на стокота) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55,ал.2,т.5 от ЗЗППТ, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригиналната опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
При стоки с нарушена фабрична опаковка- замяната или връщането се извършва на стойност 30% по- ниска от продажната цена , като дори и нарушена, опаковката на продукта трябва да е запазена. 
Закупуването на стоката се доказва с представяне на касова бележка или фактура, а за нейното връщане се изготвя допълнителен протокол, който се подписва от двете страни. 
Транспортните разходи по връщането са за сметка на потребителя.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка.

Ползване на намаления и купони

Всяко намаление или купон може да бъде използвано само веднъж, освен ако изрично не е посочено друго. В случай на многократно използване, търговецът има право да откаже да признае намалението.
В случай, че стойността на ваучъра за подарък или купона за отстъпка е по-висока от стойността на поръчката, разликата не се прехвърля на нов ваучър и неизчерпаната сума не се връща обратно.